Info fra Styret 19 august 2020

Kjære havfiskevenner

Håper det står bra til med dere alle, og at det er aktivitet i alle klubbene på en god og trygg måte.

Vi skriver i dag 19 august og vi har heldigvis kommet i gang med Norgescupen med gjennomført festival både i Sponvika og i Harstad. Det var meget gledelig og veldig tiltrengt etter en lang pause fra konkurranser. Jeg håper mange av dere vil delta på festivaler framover og støtte klubbene som arrangerer. Det er utrolig viktig i den tiden vi er inne i. Følg med på fristene og meld dere på.

Styret har fått tilbakemeldinger fra klubber som ikke ønsker at det gjennomføres valg utenom GF. Det har vi tatt til etterretning og vil derfor ikke gjennomføre noe valg før vi igjen kan samles til en generalforsamling. Det har også kommet inn ønske fra et par klubber om å få til en ledersamling nå i høst. Styret føler ikke at det er behov for det slik situasjonen er nå. Derfor blir det LK/GF i begynnelsen av mars 2022 som vanlig. Tid og sted vil vi komme tilbake til.

Jeg håper å se mange av dere på festivaler rundt omkring i landet og ikke minst til NM i Holmestrand 16-17 oktober.

Mvh

På vegne av styret

Leder

Are Andersen

 

Del innlegg

Facebook
Twitter

Relaterte innlegg

Reminder

Minner om at medlemslister må sendes til forbundet og kontingent betales innen 28 feb i henhold til våre vedtekter. Vi gleder oss til å se

Les videre »

Reminder

Minner om påmeldingsfrist 13 februar til Generalforsamling. Det er fremdeles flere klubber som ikke har svart.

Les videre »