Julehilsen

Kjære Havfiskevenner

I en travel tid nå før jul vil jeg skrive noen ord til ettertanke fra året vi snart legger bak oss. Vi i havfiskemiljøet er priviligerte som har hverandre der vi kan treffes på klubbnivå, og ikke minst på tvers av klubbene i Norgescupen og på vår ledersamling og generalforsamling. Vi er en familie, havfiskefamilien. I året som har gått har denne familien vokst, og det gleder forbundslederens hjerte veldig. I skrivende stund er medlemsmassen økt med nesten 11%. Det er helt fantastisk. Vi har et fantastisk godt miljø, og det merkes når vi treffes på kaia før utror til våre festivaler.

Vi ser også at deltakelsen i Norgescupfestivaler har vært varierende, og det må vi nesten regne med. Folk planlegger sesongen når terminlisten blir sluppet, og den planlegges etter tid og lommebok. Ingen har anledning til å delta på alt, så da prioriterer folk så godt de kan og klarer. Vi har blitt flinkere til å få med oss nye medlemmer på tur, og der er det viktig at vi som er erfarne konkurransefiskere viser vei og tilrettelegger slik at vi får se nye fjes på festivaler i årene framover. Spesielt gledelig er det å registrere at deltakelsen i juniorklassen har økt voldsomt i 2023. Jeg er meget optimistisk mtp framtiden til havfiskesporten vår.

Jeg vil få takke alle dere klubber som arrangerer festivaler og som holder Norgescupen i gang og levende. Takk også til alle dere ildsjeler rundt i landet som driver alle våre havfiskeklubber, og holder hjulene i gang. Her vet jeg at det legges ned hundrevis av dugnadstimer.

Jeg gleder meg veldig til å treffe dere alle på ledersamling og generalforsamling i mars og til mange hyggelige og spennende festivaler i 2024.

Tusen takk til styret i Norges Havfiskeforbund for et meget godt samarbeid gjennom året. Jeg er privilegert som får være leder sammen med en så dyktig gjeng.

Jeg vil med det ønske dere alle en Riktig God Jul & Et Riktig Godt Nytt Fiskeår

Hilsen

Are Andersen

Leder

Norges Havfiskeforbund

Del innlegg

Facebook
Twitter

Relaterte innlegg