Julehilsen fra styret

Hei alle fiskevenner

Julen kom usedvanlig fort i år. Det er tid for en pust i bakken og en liten oppsummering.
Norges Havfiskeforbund fikk en ny klubb innunder sin paraply i år ; Norvegen Havfiskeklubb. Forbundet ønsker Geir Tveit lykke til med arbeidet i den nystartete klubb og der er mange fiskevenner rundt i landet som nå håper på en NC konkurranse eller to på Karmøy i nær fremtid 
Gledelig er det å kunne melde at Sørøya HK er tilbake i norgescupen 2017 og at Asker HK drar i gang en ekstra dag med Andenes HK på Andøya. Mindre gledelig er det at Røst festivalen tar en pause neste år og at vi mister Måløyfestivalen i NC fordi EFSA Norge sammen med Nordfjord HK arrangerer Europamesterskap i Havfiske på Måløy i august. Kanskje er mesterskapet ett ledd i en langsiktig plan for ett NM arrangement på Måløy ? Totalt sett blir det 30 konkurransedager i Norges Cupen 2017 og terminlisten er nå klar og lagt ut.
Lederkonferansen og generalforsamlingen finner sted på Hummeren Hotell helgen 4. – 5.mars. Minner om at forslagsendringer må være sendt styret innen 8 uker før LK/GF. Innkallelse til LK/GF 2017 med dagsorden blir lagt ut på hjemmesiden etter avholdt styremøte i januar og jamført med vedtektene senest 4 uker før vi samles i Tananger.
Og så ett lite, nei stort hjertesukk fra lederen. Medlemskontingent. Vi har fastsatt en frist for innbetaling av medlemskontingenten til NHF til 28.februar. Det er bare ett fåtall av klubbene som klarer å gjøre det. Unnskyldningene er mange og lite holdbare. Her kommer ett velmenende råd, en oppskrift som virker i min egen klubb: medlemmer som betaler sin medlemskontingent i løpet av januar måned er med i trekning av diverse fiskeutstyr. Enkelt. Alle betaler i januar og jeg kan sende komplett medlemsliste til forbundet i løpet av februar. Som igjen slipper å holde på med oppdatering av medlemslister til langt ut i juni/juli. På forhånd tusen takk 
Avslutter med en takkerunde. En stor takk til Carl Stiegler som gjør en utmerket jobb med NC resultatlistene og hjemmesiden vår. En stor takk til ledere og medlemmer i alle de klubber som på hver sin måte arrangerer spennende fiskekonkurranser. En stor takk til alle båtførere som gjør det mulig for oss å drive med havfiskesport, vi bør – skal – må ta enda bedre vare på dere i fremtiden.
Jeg vil på vegne av styret i NHF få ønske dere alle en god jul og ett riktig godt nytt år !

Med vennlig hilsen
Roar Sandvoll, Leder Norges Havfiskeforbund

Del innlegg

Facebook
Twitter

Relaterte innlegg