Julehilsen og litt info fra Lederen.

Hei alle fiskevenner

Det går mot jul og fiskestengene hviler rundt omkring i det ganske land vil jeg tro. Selv sitter jeg i fiskebua mi med PC en , nyter roen og steller litt på fiskeutstyret inn i mellom.

Norgescupvinnerne i 2015 er nok kjent for de fleste av dere og jeg  vil starte med å gratulere;

Steinar Andersen, Oslo Havfiskeklubb (herrer)
Torunn Handeland, Trondheim Havfiskeklubb (damer)
Svein Erling Smolan, Trondheim Havfiskeklubb (senior)
Eivind Stensrud, Oslo Havfiskeklubb  (junior)

Som tidligere år vil forbundet overrekke plaketter og gavekort  under neste års Norgesmesterskap som arrangeres på Mausund i begynnelsen av juli.

Medlemsmassen i Norges Havfiskeforbund er nå stabil og jeg er optimistisk for neste år . Der er signaler som tilsier at nye havfiskeklubber vil melde seg  inn i forbundet i 2016 og at det resulterer i flere medlemmer. Neste skritt er ett par nye konkurranser i 2017.Stopper der som obersten (nestleder) pleier å si, kommer tilbake med mer informasjon  under ledersamlingen neste år Den aller beste måten å øke medlemsmassen på er at du som nå leser disse ord tenker som så; kjenner jeg noen som kunne tenke seg å ta del i denne fine sporten som vi holder på med ? Er der noen jeg kjenner som jeg vil dele opplevelsene med ?

Lederkonferansen / Generalforsamlingen blir på Hummeren Hotell i Tananger helgen 5. – 6.mars. Det er viktig å bestille flybilletter tidlig for dere som bruker den form for  transport.
LK / GF er på mange måter årets viktigste begivenhet for vår organisering av havfiskesporten i Norge. Det er i løpet av denne helgen vi skal oppsummere året som gikk og det er denne helgen vi skal bli enige om hva medlemsklubbene har å forholde seg til vedrørende regelverk og vedtekter. Som leder i forbundet får jeg av og til noen meldinger om at våre konkurranseregler er kompliserte og vanskelige, at vi har for mange regler.  Jeg vil påstå at vi i dag har ett godt og oversiktlig regelverk , men at det er alt for mange av våre medlemmer som ikke kjenner til innholdet.  Her ligger det ett særlig ansvar hos klubblederne.  Regelverket bør og må diskuteres /  gjennomgås  på klubbmøtene slik at alle konkurransedeltagere forstår innholdet. Der er blant annet flere punkter som går direkte på sikkerhet. NHF er og blir kun en paraplyorganisasjon og arrangøransvaret ligger hos klubbene. LK / GF er stedet og tidspunktet for oppdatering og eventuelle endringer. Minner om at forslagsendringer må være sendt styret inne 8 uker før vi møtes i Tananger (senest 5.januar).

Innkallelse med dagsorden blir lagt ut på hjemmesiden så snart styret har behandlet innkomne forslag på sitt møte helgen 14. – 15.januar (senest 4 uker  før LK /GS  ihht vedtektene).

Terminlisten for NC 2016 er klar. Dere finner den på sin vanlige plass her på hjemmesiden vår.

Jeg har i år hatt gleden av å delta på mange festivaler rundt omkring i landet og stort sett holder arrangementene  et høyt nivå med hensyn til båter, sikkerhet, båttrekninger, premiering etc., men der er rom for forbedringer her og der. Og forbedringene bør komme gjennom saklig dialog og informasjonsutveksling, ikke via pekefingeren.  En stor takk til alle som bidrar med god innsats slik at vi kan få delta i kjekke og spennende fiskefestivaler. Der ligger mye arbeid bak hver eneste fiskekonkurranse.

Jeg vil på vegne av styret i NHF få ønske dere alle en fin førjulstid, en god jul og ett riktig godt nytt år.

Med vennlig hilsen

Roar Sandvoll, Leder Norges Havfiskeforbund

 

Del innlegg

Facebook
Twitter

Relaterte innlegg

Reminder

Minner om at medlemslister må sendes til forbundet og kontingent betales innen 28 feb i henhold til våre vedtekter. Vi gleder oss til å se

Les videre »

Reminder

Minner om påmeldingsfrist 13 februar til Generalforsamling. Det er fremdeles flere klubber som ikke har svart.

Les videre »