LK/GF 8-9 mai Utsatt

Kjære havfiskevenner.

Jeg har tidligere sendt ut melding til ledere i alle klubbene for å høre hvordan status var i deres område. Jeg ville ha tanker og tilbakemeldinger mht LK/GF. Det er jo oss i styret som tar avgjørelsene, men det er viktig for oss å lytte til dere slik at alle blir hørt. Det var god respons og jeg fikk tilbakemeldinger fra alle klubbene bortsett fra en.

Tusen takk for det. Det var delte meninger om hva vi burde gjøre og kort oppsummert var det endel klubber som ikke ville stille på LK/GF slik situasjonen er nå. Vi ser at de nasjonale lettelsene ikke vil komme før i midten av mai, og at det fremdeles er stort smittetrykk i områder der mange av våre klubber holder til.

Vi har derfor besluttet å flytte LK/GF til helgen 5-6 juni.

Vi håper og tror at det da er mindre smitte og ikke minst er enda flere personer vaksinert. Vi fortsetter å planlegge med håp og tar ting som de kommer etter hvert.

Vi vil foreta en avstemning på konkurransereglene på mail, der dere vil få et skjema dere kan krysse av på og levere tilbake til oss. Det var et kraftig flertall blant klubbene om at dette var det riktige å gjøre for å få eventuelle endringer på plass før den første konkurransen i Norgescupen.

Ja, vi i styret vet at dette ikke er optimalt og at dette burde skje på en generalforsamling. Det er imidlertid ingen vanlig situasjon vi er oppi og dette den beste løsningen i en unntakstilstand slik vi ser det.

Jeg får stadig spørsmål om ikke det beste hadde vært å sette strek for hele 2021. Avlyse hele Norgescupen og møtes igjen på LK/GF i 2022. Vi kan derfor ikke få understreket nok at vi i styret jobber og planlegger med HÅP. Når det ikke er mere håp vil dere få beskjed. Når det gjelder Norgescupen så er det slik at selv om alt før sommeren skulle bli avlyst, så er det fremdeles et godt nok tilbud til å kalle Norgescup.

Vi vil ha et tilbud til alle med festivaler i nordnorge, midtnorge, vestlandet og østlandet.

Derfor er budskapet fremdeles fra oss i styret at vi har håp om at vi igjen kan møtes ved utror og konkurrere mot våre havfiskevenner fra hele landet.

For styret i NHF

Leder

Are Andersen

Del innlegg

Facebook
Twitter

Relaterte innlegg

Reminder

Minner om påmeldingsfrist 13 februar til Generalforsamling. Det er fremdeles flere klubber som ikke har svart.

Les videre »

Julehilsen

Kjære Havfiskevenner I en travel tid nå før jul vil jeg skrive noen ord til ettertanke fra året vi snart legger bak oss. Vi i

Les videre »