Medlemslister og NC konkurranser 2015

Vi  har mottatt medlemslister fra :

Akershus HK, Båstad HK, Fredrikshald HK, Frydenlund JOF, Karmøy HK, Salten HK, Sarpsborg HK, Stavanger Deep Sea FC og Sørøya HK.

Fristen var som vanlig 28.februar.

Lederen, sandvoll@hummeren.no , venter med lengsel på lister fra de øvrige klubbene slik at han kan få bruke noen kveldstimer på å oppdatere medlemslisten for 2015.

Minner samtidig om at de klubber som har meldt inn NC konkurranse i 2015 må sende inn annonse til bjoern.b@rotnes.no så snart som mulig , senest 3 måneder før konkurransedag.

Pr. 02.03.2015 er det kun mottatt annonse for 2 NC oppsett. De ligger ute på kalender og er uthevet. Det er fra Båstad i Oslofjorden, og det er Trondheim og Oslo HFK Mausund festivalene.

Del innlegg