Det blir NC og NM

 

Mandag 25.mai Coronatid

 

Hei alle sammen

Det er nå gått 14 dager siden forbundslederen antydet gjennom en gladmelding at der likevel var muligheter for at vi ville kunne få til en NorgesCup og ett NM i Havfiske i 2020. Og endelig kan styret bekrefte at så blir tilfelle😊😊😊

Fredrikshald HK arrangerer Grensenappet og NM i Havfiske 2020 lørdag 26. og søndag 27.september.

Oslo HK arrangerer Holmestrandfestivalen 2020 helgen 17. og 18. oktober.

Trondheim HK har muntlig meddelt at klubben ønsker å arrangere en 2-dagers festival/NC i oktober.

Styret i NHF er i skrivende stund meget glade på vegne av hele havfiskemiljøet vårt. Dette betyr at vi får 17 tellende NC konkurranser i år, og det mener ett enstemmig styre må være meget bra i disse Coronatider.

Annonser for Grensenappet/NM i Havfiske 2020 og Holmestrandfestivalen ligger nå i terminlisten.

Det ser altså ut til at vi kan møtes i Harstad, Tananger, Engelsvika, Drøbak, Sponvika, Trondheim, Holmestrand og på Karmøy.

Vi må imidlertid alle være klar over at alt står og faller på om myndighetene åpner opp for arrangement opptil minst 200 personer. Der skal komme ny generell info innen 15.juni.

Der er sikkert mange meninger i miljøet vårt hvorvidt det er riktig eller ei å gjennomføre konkurransene under slike forhold. La der ikke være tvil om at arrangementene skal gjennomføres på myndighetenes premisser. Vi skal forholde oss til de enhver tid gjeldende retningslinjer gitt av Erna. Ansvaret for selve gjennomføringen av konkurransene ligger hos klubbene, og gjennom god og fornuftig oppførsel av deltagerne.

Forbundslederen er på vegne av styret alltid klar for spørsmål og synspunkter på 901 12 372 😊

 

Mvh Forbundstyret

Del innlegg

Facebook
Twitter

Relaterte innlegg

Reminder

Minner om at medlemslister må sendes til forbundet og kontingent betales innen 28 feb i henhold til våre vedtekter. Vi gleder oss til å se

Les videre »

Reminder

Minner om påmeldingsfrist 13 februar til Generalforsamling. Det er fremdeles flere klubber som ikke har svart.

Les videre »