Gullkroken 2015

På lørdag 31 oktober, var det tid for årets Gullkrok arrangement, og av 9 kroker som ble delt ut, endte 3 kroker opp hos våre medlemmer.

Gullkroken John Olav og Lars, to vinnere av årets gullkrok
Gullkroken John Olav og Lars, to vinnere av årets gullkrok

Klassen for årets arts/specimenfisker ble vunnet av John Olav Florø-Larsen fra Nord-Jæren HFK, mens årets konkurransefisker ble Lars Hellum fra Oslo HFK.

Kristian, vinenr av gullkroken - årets junior
Kristian, vinner av gullkroken – årets junior

En av de nye kategoriene i år, Årets junior, gikk til Kristian Hausken, fra Karmøy HFK

Kort fortalt vant John Olav for satsingen på arter, hvor han igjen ser ut til å greie 100 arter i løpet av et kalenderår. Noen nye norgesrekorder har det jo også blitt, samt noen arter ingen andre i Norge har registret på stang.  Lars vant NM i Tananger i herreklasse, NM i sjøisfiske i Lygning, og kom på en 7 plass i EM (EFSA). I tillegg har jo lagene han har vært på i disse konkurransene gjort det minste like bra. For Kristian sin del, så fikk vel ganske mange øynene opp for ham allerede i Egersund, men resultatene hans fra Tananger, hvor han var den med flest poeng over 2 dager uansett klasse, var jo en vekker for resten av oss. Like etter vant han Nordsjøfestivalen også.

Gullkroken er et årlig arrangement der vi fiskemiljøet hyller sine helter. Primusmotor bak arrangementet er Bernt Nor i Hooked.

Del innlegg

Facebook
Twitter

Relaterte innlegg

Velkommen Lofoten HK

Det er med stor glede vi i Norges Havfiskeforbund kan ønske den nyetablerte klubben Lofoten Havfiskeklubb velkommen i forbundet. Lofoten HK vil være arrangør under

Les videre »