Julehilsen fra lederen

Hei alle fiskevenner

Jeg vil starte denne hilsen med å takke alle dere som bidrar positivt med å skape ett herlig havfiskemiljø rundt omkring i det ganske land. Bidraget jeg tenker på behøver ikke nødvendigvis være gjennom å arbeide fysisk med klubb eller konkurranser, gjennom tillitsverv i klubbene eller forbundet. Arbeidshestene må vi ha, ledere og medlemmer som må stå på for at sporten skal kunne eksistere. Denne gangen går også takken til alle de som gjennom ett smil og med sin positive væremåte gjør at vi har det kjekt sammen. Deler kunnskap med hverandre, opplever oppturer og nedturer sammen, ja rett og slett skaper trivsel.
Joda, der er noen surpomper og svære egotrippere også blant oss, men de får vi forsøke hjelpe til rette så godt som mulig, kanskje med ett ekstra smil 😊

Terminlisten for 2018 er klar. Selve oversikten ligger på hjemmesiden dog uten annonser p.t. Disse kommer på plass i løpet av romjulen ( om jeg får inn de som mangler). Listen over NC 2018 inneholder dessverre kun en konkurranse nord for polarsirkelen. Det er selvfølgelig alt for lite og for dårlig. Jeg mener selv at jeg har gjort det som kan kreves av meg vedr. Nord-Norge, men jeg/vi må bare erkjenne at resultatet er for dårlig. Håper på gode diskusjoner under kommende ledersamling.

Lederkonferansen / Generalforsamlingen blir på Hummeren Hotell i Tananger helgen 3. – 4.mars med møtestart kl.13.00 på lørdagen. Avslutter som vanlig på søndag rundt kl.13.00 med en god lunch før avreise. Innkallelse med dagsorden blir lagt ut på hjemmesiden så snart styret har behandlet innkomne forslag på sitt møte helgen 13. – 14.januar ( senest 4 uker  før LK /GS  ihht vedtektene ). Minner om at forslagsendringer må være sendt styret innen 8 uker før vi møtes i Tananger ( senest 3.januar ).

Jeg vil avslutt denne julehilsen med å ta med noe av det jeg skrev på samme tid for 2 år siden :

LK / GF er på mange måter årets viktigste begivenhet for vår organisering av havfiskesporten i Norge. Det er i løpet av denne helgen vi skal oppsummere året som gikk og det er denne helgen vi skal bli enige om hva medlemsklubbene har å forholde seg til vedrørende regelverk og vedtekter.

Som leder i forbundet får jeg av og til noen meldinger om at våre konkurranseregler er kompliserte og vanskelige, at vi har for mange regler.  Jeg vil påstå at vi i dag har ett godt og oversiktlig regelverk, men at det er alt for mange av våre medlemmer som ikke kjenner til innholdet.  Her ligger det ett særlig ansvar hos klubblederne.  Regelverket bør og må diskuteres / gjennomgås på klubbmøtene slik at alle konkurransedeltagere forstår innholdet. Der er blant annet flere punkter som går direkte på sikkerhet. NHF er og blir kun en paraplyorganisasjon og arrangøransvaret ligger hos klubbene. LK / GF er stedet og tidspunktet for oppdatering og eventuelle endringer.

Håper å se mange på plass i Tananger i begynnelsen av mars, jeg tror det ligger an til svært få endringsforslag 😊 Det betyr mer tid til diskusjoner, ideutvekslinger og sosialt samvær 😊 😊

Jeg vil på vegne av styret i Norges Havfiskeforbund få ønske dere alle

En Fredelig God Jul og Ett Riktig Godt Nytt År.

 

Med vennlig hilsen

Roar Sandvoll

Del innlegg

Facebook
Twitter

Relaterte innlegg