Oppdatering vedr Coronasituasjonen

Torsdag 13.august Koronatid

 

Hei alle sammen

Der er nye uroligheter i Koronamarkedet, dessverre. Forbundsstyret følger med på den daglige utviklingen på lik linje med alle andre. Og Norges Havfiskeforbund vil og skal selvfølgelig følge de til enhver tid retningslinjer gitt av våre myndigheter.

Vi har flere NC festivaler foran oss nå. Vi har tidligere blitt enige om at dersom der er medlemmer i NHF som utestenges fra festival grunnet Korona, ja da vil festivalen ikke være tellende i NorgesCupen. Enten alle eller ingen prinsippet.

Forbundslederen tillater seg å skifte over til rollen som klubbleder i SDSFC og vil benytte anledningen til å klargjøre følgende vedr. Tanangerfestivalen: Dersom f.eks. Oslo skulle bli stengt etc , altså at noen av de påmeldte deltagere blir hindret i å komme til Tananger, så vil likevel Tanangerfestivalen bli arrangert dog uten at den teller i NorgesCupen. Og det gjentas at alle retningslinjer vil bli fulgt !!!

Det er en trist situasjon vi er i. Og det er en uavklart situasjon. Det enkleste hadde vært å si at nå gir vi opp planleggingen av konkurranser fremover. Men kjære venner, vi har da fått både motvind og sjøsprøyt i fleisen mange ganger.

Forbundsstyret vil sterkt oppfordre klubbene som skal ha festival nå i august-oktober om å ha is i magen så lenge som mulig. Det kan fort gå bra😊😊

Forbundsleder er som alltid klar for spørsmål eller samtale på 90 11 23 72 eller sandvoll@hummeren.no

 

Mvh  Forbundstyret

Del innlegg

Facebook
Twitter

Relaterte innlegg