Melding fra Stavanger Deep Sea FC

Hei alle sammen

Da er årets første konkurranse i NorgesCupen gjennomført. Vel gjennomført. I Harstad fikk vi oppleve ett par fine dager på sjøen. Noen fikk mer fisk enn andre, men det handler ofte om trekning av båt og ikke minst valg av fiskeområder. Slik er det bare i havfiskesporten vår.

Der var kun 27 deltagere hvor den desidert største andelen var i seniorklassen. Harstad HK hadde fortjent større deltagelse, men det at så pass mange «gamle» havfiskere stilte opp velger jeg å tolke som at vi trives i Harstad.

All honnør til Harstad HK som tok Korona-situasjonen på alvor fra ankomst til avreise. Anti-bac og info ble utlevert til hver deltager og festivalaften lørdag ble arrangert med god informasjon fra ledelsen før bespisning og meter avstanden ved bordet ble overholdt.

Turen til Harstad for oss søringer som reiste med fly for første gang siden mars var naturlig nok spesiell. Men munnbind har sine fordeler, blant annet kan man trygt sove med åpen munn uten kommentar fra sidemannen😊

Tanangerfestivalen er neste mann ut. 54 påmeldte deltagere er bra, 7 damer, 10 senior, 36 herrer og dessverre kun 1 junior. Det blir ingen store båter i år, kun båter med 3 til 5 deltagere om bord. Det betyr at vi har med oss en del nye båter i år og jeg ber om at vi er ekstra oppmerksomme på oppførsel og kommentarer om bord slik at båtførerne ønsker å bli med også neste år.

Alle vet i dag hvordan man skal oppføre seg uansett hvor en befinner seg. Tenker da på en meter avstand, bruk av håndsprit, holde seg hjemme ved mistanke om sykdom etc. Og ikke minst at risikoen for å bli glad i hele verden stiger med inntak av alkohol 😊. Hver og en av oss må vise ansvar.

Det var lenge usikkert om vi fikk bruke Hummeren Hotell slik vi har gjort gjennom mange, mange år. Nå er alt under kontroll. Tanangerfestivalen blir avviklet på tradisjonell måte. Noen tiltak vil likevel merkes grunnet situasjonen vi er i. Ved ankomst skal alle fylle ut skjema for telefon og hjemmeadresse i tilfelle smittesporing. Mer utfyllende informasjon vil bli gitt ved ankomst og ikke minst under åpningen av festivalen kl.14.00 torsdag 20.august.

Stavanger Deep Sea Fishing Club ønsker alle deltagere hjertelig velkommen til årets Tanangerfestival.

 

Med vennlig hilsen

Klubbleder Roar Sandvoll

Del innlegg

Facebook
Twitter

Relaterte innlegg

Velkommen Lofoten HK

Det er med stor glede vi i Norges Havfiskeforbund kan ønske den nyetablerte klubben Lofoten Havfiskeklubb velkommen i forbundet. Lofoten HK vil være arrangør under

Les videre »