Kjære havfiskevenner.                                                                                                   26 Januar 2021

I helgen ble det gjennomført et etterlengtet styremøte i Arendal. Vi fikk arbeidet i trygge omgivelser og med smittevern på plass slik at årsmeldingen for 2020 og innkallingen til LK/GF 2021 nå er klar.

Vi får mange henvendelser fra folk som lurer på hva som skjer framover, og vi får også mange råd om hva vi må/bør gjøre. Dette forstår vi, men kan dessverre ikke gi lovnad om noe. Situasjonen i samfunnet er hele tiden i endring og vi må være forberedt på korte horisonter for hva som skjer framover.

Det vi kan si er at vi vil ta en ting om gangen. Vi vil følge med på myndighetenes råd og anbefalinger om antall personer som kan samles, reiseforbud og andre restriksjoner.

For LK/GF i Stavanger 6 og 7 mars har vi tenkt ut 4 alternativer.

  • Vi samles som vanlig og klubbene sender de representantene de ønsker.
  • Vi samles, men med begrensning på 1 representant pr klubb.
  • Vi tar møtene over nett på teams/annet media, der klubbene sitter i sin del av landet. Styret vil da sitte samlet et sted.
  • Vi utsetter og flytter til mai, eller høsten.

Når det gjelder festivaler så vil vi der ha tett dialog med arrangørene og se hva status er når det nærmer seg for hver enkelt festival.

Ja, vi vet at dette medfører utfordringer for folk mht planlegging og forutsigbarhet framover. Dette er likt for alle. Vi i styret tror og håper, derfor vil vi heller ikke sette strek for noe som ligger langt fram i tid.

 

Mvh

Styret

Norges Havfiskeforbund

Del innlegg

Facebook
Twitter

Relaterte innlegg

Reminder

Minner om påmeldingsfrist 13 februar til Generalforsamling. Det er fremdeles flere klubber som ikke har svart.

Les videre »

Velkommen Lofoten HK

Det er med stor glede vi i Norges Havfiskeforbund kan ønske den nyetablerte klubben Lofoten Havfiskeklubb velkommen i forbundet. Lofoten HK vil være arrangør under

Les videre »

Julehilsen

Kjære Havfiskevenner I en travel tid nå før jul vil jeg skrive noen ord til ettertanke fra året vi snart legger bak oss. Vi i

Les videre »