Julehilsen

Arendal 21 desember 2020

 

Kjære havfiskevenner

Da har endelig terminlisten kommet på plass og vi kan alle glede oss til 25 enkeltstående Norgescup-dager. Stor honnør til alle arrangørklubber som har tatt på seg et arrangement i 2021. Det er også mulighet for at det kan komme flere festivaler så sant det ikke kommer i konflikt med disse som nå er satt opp.

Vi har vært gjennom et krevende år, og fremtiden er fremdeles usikker. Vi ser at mange andre som driver idrett og fritidsaktiviteter er blitt satt på vent og det meste er blitt avlyst. Vi i havfiskesporten fikk også en treg start på ting og mye ble flyttet og noe ble avlyst. Styret i NHF jobbet hardt for å få en terminliste på plass innenfor de rammer og regler som myndighetene satte til enhver tid, og det var små marginer for at vi kunne satt strek for hele 2020. Det var en god dialog med alle klubber og dere skal ha en stor takk for at dere ville stå i dette og prøve å arrangere på de premisser som lå til grunn. Ekstra stor takk til Fredrikshald HK som overtok NM på strak arm og ikke minst til Oslo og Trondheim HK som på kort varsel tok på seg å arrangere 2 dagers festival i Holmestrand og Trondheim som erstatning for Mausund som var falt ut. Disse tingende var helt avgjørende for at NC 2020 ble en realitet.

Som midlertidig leder i NHF nå er det med stolthet jeg ser tilbake på 2020 og hva vi i havfiskemiljøet har fått til sammen i denne vanskelige tiden. Vi har på tross av alt som har skjedd fått mulighet til å treffe våre gode havfiskevenner fra alle landets hjørner til vennskapelig konkurranse og hyggelig samvær. Vi har fått anledning til å glemme pandemi og korona i noen timer der vi i trygge omgivelser og med god avstand har fått drive med det vi liker aller best.

Til slutt her vil jeg gjerne få komme med en oppfordring til dere alle. Dette vi driver med handler jo om konkurranse, plasseringer og prestasjoner. Vi snakker ofte om havfiskefamilien. Det er det dette egentlig handler om. Vennskap på tvers av klubbene der vi treffer likesinnede og har det fantastisk hyggelig sammen. Slik det har vært i år er det mange av de faste ansiktene vi til vanlig treffer på kaien før utror som ikke har deltatt fordi de har vært i en risikogruppe. Jeg oppfordrer dere derfor til å ta en telefon eller send en hyggelig melding til en i «familien» vår som du ikke har sett på en stund. Det koster så lite og betyr så mye.

Jeg vil med dette ønske dere alle en riktig GOD JUL og et fantastisk GODT NYTT FISKEÅR 😊

Ta vare på hverandre.

Mvh

Are Andersen

Midlertidig Leder

Norges Havfiskeforbund

PS : Er tilgjengelig på telefon 95811176 for ris, ros eller bare en fiskeprat 😊

 

 

 

 

Del innlegg

Facebook
Twitter

Relaterte innlegg

Reminder

Minner om påmeldingsfrist 13 februar til Generalforsamling. Det er fremdeles flere klubber som ikke har svart.

Les videre »

Julehilsen

Kjære Havfiskevenner I en travel tid nå før jul vil jeg skrive noen ord til ettertanke fra året vi snart legger bak oss. Vi i

Les videre »