Info fra styret

Kjære havfiskevenner.

I dag skriver vi 7 desember på kalenderen. Det er over en måned siden fristen for norgescupsøknad gikk ut, og det er nøyaktig 3 måneder til vi forhåpentligvis skal samles til Generalforsamling.

Vi i styret vil gjerne komme med litt informasjon til dere om hva som skjer slik at dere vet litt om hvor vi står og hva vi gjør.

  • Terminliste 2021

Her er mye kommet på plass, men vi mangler fremdeles noen annonser. Vi i forbundsstyret har forståelse for at det var mange arrangører som måtte gå noen ekstra runder for å få en annonse på plass denne gangen. Denne fristen vi nå har med 1 november var først og fremst ment for å gi oss litt mer tid til å få en terminliste på plass da det historisk sett var behov for det. Det ser imidlertid ut til å bli veldig bra med festivaler i 2021 og vi satser på at vi kan slippe en terminliste i god tid før jul.

  • LK/GF 2021

Vi er alle inne i vanskelige tider og usikkerheten er stor mht hva som skjer fremover. Det vi i forbundstyret velger å fokusere på er at vi må ha tro og håp om at ting kan bli bedre. Derfor står datoen for LK/GF på 6 og 7 mars. Det som blir endret her er at det blir ny lokasjon i Clarion Hotel Energy Stavanger. Årsaken til dette er at Hummeren Hotell er et karantenehotell, og vil med stor sannsynlighet være det i mars også. Roar har bistått oss her med sine gode kontakter og ordnet samme gode avtaler på Hotel Energy. Det som også er veldig fint er at hvis ting skulle endre seg til det bedre så vil vi på kort varsel kunne bytte tilbake til Hummeren, så her har vi fått til en god og fleksibel løsning 😊

Når det gjelder bestilling av flybillett så må vi anbefale å ha med avbestillingsforsikring hvis vi ser oss nødt til å avlyse pga innstramming og retningslinjer fra regjeringen. Vi må være forberedt på at vi for eksempel bare kan ha en representant fra hver klubb eller i verste fall at vi må ha LK/GF digitalt på teamsmøte på nett.

Vi kan også informere om at det har vært kontakt med klubber i nord som har vært ute av NHF, og som igjen vurderer å bli en del av oss.

Styret vil avholde et styremøte i midten av januar, mest sannsynlig i Arendal.

Håper det står bra til med dere alle og at dere holder dere friske og raske 😊

Mvh

Styret

Norges Havfiskeforbund

Del innlegg

Facebook
Twitter

Relaterte innlegg

Reminder

Minner om påmeldingsfrist 13 februar til Generalforsamling. Det er fremdeles flere klubber som ikke har svart.

Les videre »

Velkommen Lofoten HK

Det er med stor glede vi i Norges Havfiskeforbund kan ønske den nyetablerte klubben Lofoten Havfiskeklubb velkommen i forbundet. Lofoten HK vil være arrangør under

Les videre »

Julehilsen

Kjære Havfiskevenner I en travel tid nå før jul vil jeg skrive noen ord til ettertanke fra året vi snart legger bak oss. Vi i

Les videre »