LK/GF utsatt til 8-9 mai

Kjære havfiskevenner.

Styret har nå besluttet å flytte LK/GF til 8-9 mai. Det blir samme plass Hotell Energy i Stavanger, men med Hummeren Hotell som alternativ hvis det passer seg slik.

Vi har vurdert det slik at det ville bli vanskelig å få dette til slik det var tiltenkt i mars.  Situasjonen i samfunnet er uoversiktlig og det å møtes fysisk nå ville by på utfordringer og risiko for våre medlemmer som ikke var gunstig.

Vurderingen rundt det å avholde samlingen digitalt ble også tatt, men styret vil så langt det lar seg gjøre avholde et fysisk møte uten at vi bryter noen rettningslinjer fra myndighetene. Vi håper det kan skje om ca 3 måneder.

 

Det er også blitt spurt fra mange hold om NC og avviklinger av festivaler. Vi i forbundsstyret vil som sagt ha en tett dialog med arrangør, og passe på at festivalene blir tilgjengelig for alle.

Dvs.. Er det et område i Norge som stenger ned, eller har utreiseforbud pga økt smittetrykk så vil jo dette hindre folk fra å delta. Da vil ikke lenger de festivalene som folk ikke kan delta på være en del av Norgescupen, men det blir en vurdering for hver enkelt festival.

Vi tar en festival av gangen slik de er satt opp på terminlisten.

 

Jeg håper dere har forståelse for alt dette, da vi i styret prøver å gjøre en så god jobb som mulig i en meget vanskelig og krevende tid.

Ta vare på hverandre, så håper jeg vi ses ved utror et sted snart.

Mvh

Are Andersen

Leder

Norges Havfiskeforbund

Del innlegg

Facebook
Twitter

Relaterte innlegg

Sommerhilsen

Hei alle havfiskevenner. Her er en liten sommerhilsen fra styret til dere alle midt i ferien. Jeg håper alle har det bra og at dere

Les videre »